Hårfarvning​ i Børkop nær Vejle & Fredericia

Farvning af hår

Hos Hair Design v/Jette Lund Joe går vi meget op i, at finde den helt rette farve sammen med dig, så vi får det resultat du drømmer om. Ønsker du farvning af hår, så tilbyder vi både striber, toning eller en gennemgribende farve. Er du i tvivl om hvilke nuancer der passer bedst til dit ønskede look? Så står vi klar til at rådgive og vejlede dig. En farvning af håret kan give det naturlige look en ny styrke.

Overvejer du at få lavet hårfarvning hos os, så tilbyder vi også farvning af bryn og vipper til 250,- kr.

Hos Hair Design bruger vi de bedste produkter fra Fudge, som giver dit hår en flot glans.

Farvning af lyse striber i håret

Lyse striber kan hjælpe med at opfriske håret, og give et flot nyt look. Har man ensfarvet hår som trænger forandring, er lyse striber en god måde, at lave mere spil i håret på. Der er flere valgmuligheder indenfor de lyse nuancer, f.eks. naturlig blond, platinblond, askeblond, eller noget helt andet. For at lysne håret, vil man med fordel benytte sig af babylights eller highlights.

Balayage

Balayage er en af tidens store trends, og er blevet en meget populær måde, at få skabt et flot og anderledes look. Teknikken ved balayage er, at man ’’maler’’ striber i håret i fri hånd, og på den måde skaber et tilfældigt og naturligt spil i håret. Det kan f.eks. være ved at få lyse striber i mørkt hår, hvilket giver et utrolig flot resultat.

Ombre

Ombre er en farveteknik, hvor bunden og mellemlængden af håret har én farve, der fader skarpt ud i en anden farve i længderne. Det er også en meget populær metode, der giver et flot og naturligt look. Det kan f.eks. være igennem en mørk hårbund, der fader ud i mellemlængden i en blond tone.

Gode råd til plejning af hår efter hårfarvning

Uanset om du ønsker blondt hår, brunt hår, rødt hår, gråt hår, en klipning eller noget helt andet, så finder vi den løsning der sikrer, at dit hår får den kvalitetsbehandling det fortjener. Efter farvningen sørger vi også for at give en grundig gennemgang af, hvordan du vedligeholder og plejer dit nye hår, så det altid vil se sundt og stilfuldt ud. 

Priser på farvning er fra 450,- kr.

Hair Design

 • Borgergade 5, 7080 Børkop
 • CVR: 27348017​​
 • MandagLukket
 • Tirsdag09:00 - 17:30​
 • Onsdag09:00 - 19:00​
 • Torsdag09:00 - 17:30​
 • Fredag09:00 - 17:30​
 • Lørdag09:00 - 13:00
  (Lukket ca. 2 lørdage i måneden)
  Der kan åbnes efter aftale