Dameklip​

Dameklip i Børkop nær Vejle og Fredericia

Hos Hair Design v/Jette Lund Joe sætter vi selv store krav til vores arbejde med dameklip, da en kvindes frisure er så stor en del af det personlige udtryk. Vi tilbyder en klipning, der får hverdagshåret til at fremstå glamourøst. Det kan være en klipning, der giver blød volumen og skarpe kanter eller hvor en delvis permanent eller crepede totter.

Du kan derfor trygt overlade dit hår til vores kompetente frisører. Vi holder til i Børkop nær Vejle og Fredericia, og vi tilbyder en bred vifte af muligheder indenfor dameklip og alt relaterede ydelser.

Book tid her

Dameklip - uendelige muligheder

Dameklip kommer i mange flotte udtryk. Mulighederne er næsten uendelige. Skal du have en klipning til kort hår eller skal du bevare det lange hår? Skal du have lavet krøller eller foretrækker du det glat. Blot indenfor disse valgmuligheder har vi et hav af forskellige frisurer vi kan vælge imellem, og vi har ikke engang nævnt farve endnu.

​Uanset hvilken frisure du ønsker, så kan vi hjælpe. Vores dygtige frisører har stor erfaring med dameklip i alle dets størrelser, så vi kan give vores kunder de bedste resultater.

Langt hår

Langt hår kræver ofte mere pleje end kortere hår for at det ikke skal se kedeligt eller slidt ud. Ofte kan langt hår ende med at falde fladt langs hovedet, men med den rette klipning og styling har dit lange hår mulighed for at se fortryllende ud. Har du ikke selv en idé til hvordan dit hår skal styles eller klippes kan vi altid hjælpe dig med et katalog eller rådgivning.

Mellemlangt hår

Mellemlangt hår er den hyppigste anvendte hårlængde på kvinder i vores kundekreds. Derfor er det også det vi har mest erfaring med. Mellemlangt hår kan også styles og klippes må mange forskellige måder. I dag er det meget moderne med en mellemlang klipning, så uanset hvilken styling du får, kan du nærmest ikke gå galt i byen.

Kort hår

Det er en kunst at mestre en kort dameklipning. En kort dameklipning kan hurtigt komme til at se kedelig ud hvis det ikke er gjort ordentligt. Men er mesterligt udført og er det til den rette person kan det være den bedste af alle længder. Kort hår er ikke for alle kvinder men der ingen tvivl om at det sagtens kan være utrolig flot og samtidig er det meget trendy.

Bestil dameklip i dag

Er det tid til at blive klippet, kan du booke en tid online her på vores side eller kommer forbi vores salon. Så giver vi dig en ny frisure efter ønsker og behov.

Hair Design

 • Borgergade 5, 7080 Børkop
 • CVR: 27348017​​
 • MandagLukket
 • Tirsdag09:00 - 17:30​
 • Onsdag09:00 - 19:00​
 • Torsdag09:00 - 17:30​
 • Fredag09:00 - 17:30​
 • Lørdag09:00 - 13:00
  (Lukket ca. 2 lørdage i måneden)
  Der kan åbnes efter aftale