Børneklip

Børneklip i Børkop nær Vejle og Fredericia

Har dit barn brug for at blive klippet?

Hos Hair Design v/Jette Lund Joe tilbyder vi børneklip i Børkop nær Vejle og Fredericia. En klipning kan være en større udfordring for nogle børn. Andre børn tager det stille og roligt. Vi sørger for at gøre klipningen til en begivenhed, så dit barn nyder klipningen og føler sig tryg i omgivelserne.​

Book tid her

Børneklip - alle aldre​

​Hos Hair Design v/Jette Lund Joe klipper vi håret på børn af alle aldre. Vi har imødekommende frisører, der har erfaring med at klippe hår på børn, og de skal nok tage sig godt af dit barn. I vores salon har vi en række af eksempler på forskellige klip man kan vælge imellem.

Har du eller dit barn noget specielt i tankerne kan vi naturligvis også hjælpe med det. Vi klipper både drenge og piger.

En god oplevelse i trygge omgivelser​

​Vi sørger altid for at skabe en atmosfære, så barnet føler sig tilpas og tryg i omgivelserne. Vi sørger samtidig også for at skabe en god oplevelse første gang, så barnet næste gang synes, det er sjovt at komme til frisør. Skal dit barn have klippet håret, kan du trygt overlade klipningen til os.

​Hvad koster børneklip

​Hos Hair Design v/Jette Lund Joe går vi op i at give vores kunder en god pris på en fornuftig og stilren klipning. Vi går op i at levere en tilfredsstillende klipning du har råd til. Derfor koster børneklip kun fra 270,- kr. hos os.

Er du interesseret i prisen på andre af vores ydelser, kan du se alle priser her.

Find en tid til børneklip​

​Ønsker du en tid til børneklip? Du kan booke en klipning her på vores hjemmeside, ved at besøge os i vores salon eller ved at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 28 93 89 43 eller ved at skrive en e-mail til fam.joe@ivloud.com. Så finder vi en tid til dit barn.

Hair Design

 • Borgergade 5, 7080 Børkop
 • CVR: 27348017​​
 • MandagLukket
 • Tirsdag09:00 - 17:30​
 • Onsdag09:00 - 19:00​
 • Torsdag09:00 - 17:30​
 • Fredag09:00 - 17:30​
 • Lørdag09:00 - 13:00
  (Lukket ca. 2 lørdage i måneden)
  Der kan åbnes efter aftale